Home Wie zijn wij Spoor 1 Spoor 2 Wetgeving Contact

Scope Advies:


Home

Rob Janssen

Spoor 1

Spoor 2

Wetgeving

Contact

Onze klanten:


UWV

Dupont

Havenziekenhuis

Wintershall

Pameijer

Siza

Wienerberger

Onze diensten:


Arbeidsdeskundigonderzoek

Screening Reïntegratiedossier

Casemanagement

Werplekonderzoek

Links:


NVVVA

SRA

UWV

Hobeon

Scope Advies     Zicht op Gezond Werk     Godetia 11     3317 HJ Dordrecht     078 6510192     info@scopeadvies.nl

Onze kenmerken


Onze diensten in Spoor 1


De overheid heeft de verantwoordelijkheid voor de kosten van ziekteverzuim nadrukkelijk op het bord gelegd van de werkgever. Ziekte en arbeidsongeschiktheid zijn simpelweg kostbaar; zowel in financiële zin, als in de continuïteit van de bedrijfsvoering.


Scope Advies verricht al jaren arbeidsdeskundige taken bij het UWV en heeft daarmee, naast ervaring in de claimbeoordeling WAO / WIA, ook grote ervaring als beoordelaar van het reïntegratiedossier van arbeidsongeschikte werknemers.

U kunt daarom ook de arbeidsdeskundige expertise van Scope Advies inschakelen als casemanager / verzuimprocesmanager, zodat u er zeker van bent dat de advisering en opbouw van het reïntegratiedossier aansluit bij de eisen die het UWV daaraan stelt. Vanzelfsprekend wordt u deskundig geadviseerd over de te nemen stappen op weg naar duurzame reïntegratie van uw medewerk(st)er binnen uw bedrijf danwel daarbuiten.


Arbeidsdeskundigonderzoek


Bij een arbeidsdeskundig onderzoek krijgt u advies over de reïntegratiemogelijkheden van uw zieke werknemer. Wij gaan daarvoor in gesprek werkgever en werknemer. Voorts wordt de werkplek onderzocht. Op basis van de verzamelde informatie en gegevens van de bedrijfsarts wegen wij de belastbaarheid van uw werknemer versus de belasting van het werk en stellen een gedegen reïntegratieplan op. Vervolgens krijgen beide partijen op korte termijn een heldere rapportage die in ieder geval antwoord geeft op de volgende vragen:


Onze rapportages bevatten altijd uitgebreide onderbouwing, ook naar het UWV, en een concreet advies waar u echt mee verder kunt.


Screening reïntegratiedossier


Laat uw reïntegratiedossier door ons beoordelen en ontvang advies over:


Casemanagement


Begeleiding op maat van het verzuimproces zowel administratief als in de communicatie met werkgever, werknemer en het UWV. Het casemanagement wordt uitgevoerd door arbeidsdeskundigen die de noodzaak van interventies in een vroeg stadium herkennen en kunnen uitvoeren.

Werkplekonderzoek


Bij twijfel over de ergonomische geschiktheid van een werkplek onderzoeken wij voor u de ergonomische instellingen en adviseren wij over de inzet van eventuele werkvoorzieningen.